Curatati usturoiul si tocati-l marunt. Curatati sardinele (dupa ce ati indepartat capetele), spalati-le, stergeti-le cu un servet si dati-le un praf de sare si de piper. Tavaliti-le prin faina, prajiti-le in uleiul incins si asezati-le intr-un vas adanc.
Puneti tigaia din nou pe foc si peste uleiul in care ati prajit pestele adaugati usturoiul, boiaua, chimenul si ardeiul iute curatat si taiat marunt. Sarati, turnati otetul si 4 linguri cu apa calda si lasati sosul sa fiarba 2 minute, la foc iute.
Turnati sosul peste sardinele prajite, acoperiti-le cu un capac si tineti-le la frigider, pana cand le serviti. Pot fi conservate la rece 48 de ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii