autor:

cristina i.

» » Dulciuri diverse

Sarlota de cafea cu coniac

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
8 oua, 200 gr zahar, 500 ml lapte, ml coniac, 100 ml cafea concentrata, 30 gr gelatina, 100 gr ciocolata amaruie, 500 ml frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe in bain-marie laptele cu zaharul, galbenusurile frecate si cafeaua. Se adauga gelatina inmuiata. Rece se adauga coniacul si albusurile batute spuma.
Se pune intr-o forma, se da la cuptor.
Rece se decoreaza cu frisca si ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de cafea cu coniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata, visine si banane  (de post)

Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 2. Amestecam faina cu cacaoa, scortisoara si praful

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi americane

Gogosi americane

De mult vreau sa gasesc aceasta reteta si acum cateva zile am gasit-o online...am incercat-o si este

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    o reteta rafinata ,pe care am descoperit-o abia acum si pe care trebuie sa o pastrez

  • ecaterina (katy) g.

    ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    CRED CA E FOARTE FINA SI CU SIGURANTA DELICIOASA!E ALCATUITA NUMAI DIN BUNATATI!!!PACAT CA NU ATI FACUT SI POZE!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    DELICIOASA

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Îmi plac şarlotele! Şi asta e bună.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Cred ca este foarte buna.Salvez reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 500 ml lapte, ml coniac
  • 100 ml cafea concentrata
  • 30 gr gelatina
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 500 ml frisca.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

o reteta rafinata ,pe care am descoperit-o abia acum si pe care trebuie sa o pastrez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Aluat fraged,moldovenesc pt cozonac si pasca