autor:

silviana maftei

» » Dulciuri diverse

sarlota de iaurt cu capsuni

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
0,200 ml iaurt, 2-3 linguri zahae, 2 linguri cu gem(dupa preferinta), 4 foi de gelatina, 0,200 g fructe proaspete pt decor(capsuni), 1 plic cu gelatina incolora

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune gelatina in putina apa la dizolvat .

Iaurtul + zaharul + gemul se bat cu telul, se adauga si gelatina strecurata, se amesteca, se pune sarlota in pahare de unica folosinta, se decoreaza cu fructe proaspete. Se dizolva plicul de gelatina conform instructiunilor si se ung fructele cu aceasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarlota de iaurt cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop. Albusurile impreuna

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Salată de căpşuni

Salată de căpşuni

Spălaţi, apoi curăţati de partea verde căpşunile. Tăiaţi-le în 2 pe lungime. Adăugaţi

11 voturi    8 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Mmmmm ce bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Eu fac ceva mai simplu si care este gustos si se face si rapid cu iaurt si capsuni.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 0,200 ml iaurt
  • 2-3 linguri zahae
  • 2 linguri cu gem(dupa preferinta)
  • 4 foi de gelatina
  • 0,200 g fructe proaspete pt decor(capsuni)
  • 1 plic cu gelatina incolora

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmmmm ce bunatate

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac