autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sarmala surpriza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg ceapa, 1/2 kg ulei, 100 g orez, 2 morcovi, pasta tomate, 200 g ciuperci, 200 g carne de porc, 200 g carne de vita, 200 g piept de pui, 200 g piept de curcan, 100 g costita, sare, piper, de cimbru, marar,foi de dafin, Varza murata

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in ulei incis, se adauga morcovul dat pe razatoare, orezul, pasta de tomate(pentru cateva minute)condimente, marar.
Se imparte compozitia in 5 castroane. In fiecare castron se adauga cate un fel de carne respectiv ciupercile.Vor fi 4 feluri de sarmale cu carne si un fel de sarmale cu ciuperci.
Costita se portioneaza in batonase de 2 cm lugime.
Se invelesc sarmalutele mici.In fiecare sarmala se adauga cate un baton de costita.Intr-o foaie mare de varza se asaza 5 sarmalute(cate una din fiecare),se asaza in oala, se intercaleaza crengute de cimbru si foi de dagfin si se fierb la foc mic in cuptor.Se servesc fierbinti, cu mamaliga si smantana.
Dupa placere se pot intercala si felii de costita afumata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmala surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume in vin rosu

Pui umplut cu legume in vin rosu

-Se curata ceapa si se pune la undit, se adauga prazul tocat marunt, morcovul ras, gogosarul tocat

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips

Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips

Pulpa de porc se taie fileuri si se bate putin cu ciocanul de snitel. Asezonam fileurile si le dam

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Cred ca sunt grozave!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg ceapa
  • 1/2 kg ulei
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • pasta tomate
  • 200 g ciuperci
  • 200 g carne de porc
  • 200 g carne de vita
  • 200 g piept de pui
  • 200 g piept de curcan
  • 100 g costita
  • sare
  • piper, de cimbru
  • marar,foi de dafin
  • Varza murata

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Cred ca sunt grozave!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de rata cu chutney de cirese