Se pune carnea intr-un bol si peste ea se pune orezul dupa aceia se pune intr-o oala ciapa taiata marunt se caleste si se pune boia dupa ce se pune boia luati ciuperci si taiati marunt si le puneti in oala unde este ciapa calita si lasati sa se caleasca si ciupercile dupa aceia puneti compoziti de ciapa si ciuperci peste carne si orez si amestecati dupa aceia luati o varza cu foi mai suptiri si taiati cotorul jos si in gaura lasata de cotor puneti sare apoi o puneti la oparit in apa clocotita dupa ce este gata varaza se ia cate o jumate de frunza si se pune in ia umplutura si apoi se ruleaza si se inchid la capete.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii