Verzele se tin in apa ca sa se desareze. Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu cepele rumenite in prealabil in ulei. Orezul spalat se tine la apa. Carnea se potriveste de sare si piper, se adauga orezul si 3-4 linguri de apa. Cu acest amestec se fac sarmalute mici, care se aseaza in randuri, intr-o cratita, peste un strat de varza taiata subtire. Printre sarmale se asaza felioare de slanina afumata. Deasupra se pune un strat de varza tocata, cimbru, piper boabe si putina apa. Se fierb pe foc cateva clocote si apoi se da cratita la cuptor. Se pune sucul de rosii si se mai lasa o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii