Ingrediente
2 kilograme de carne amestec porc cu vita, o cana de orez, condimente pentru sarmale, 4 cepe,3 oua, delikat, sunculita, 2 foi de dafin si cateva boabe de piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
16 voturi
Mod de preparare
2.Luam varza si desfacem frunzele avand grija sa nu se rupa.
3.Impachetam in fiecare frunza carnea.
4.Peste sarmale adaugam bucatele de sunculita si le acoperim cu varza tocata.
5.Punem sarmalele la fiert si ulterior la cuptor.
cristina i. (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Nici in zona mea nu se pun oua in sarmale.Si ai uitat Andreea de ceapa, sa spui ce faci cu ea. Bine ca stim cum se fac sarmalele! Cel mai mult imi plac cele pregatite in oala de pamant la cuptor.
mac myra (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Bune sarmalutele mai ales cu mujdei de usturoi.Dar nu am facut niciodata sarmale cu ou.In zona mea nu se pune.Nu stiu de unde esti tu dar la noi nu se foloseste.Eu pun si un morcov la calit ceapa si la fiert pun si putin bors sa iasa putin acrisoare.
NicoletaC (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Imi plac mult sarmalele; eu mai pun morcov si radacinoase pe care la calesc putin in tigaie. Le servesc cu smanata, dar si cu sos de usturoi.
Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009
Pe fundul cratitei punem cimbru pentru o aroma deosebita. Cind punem sarmalele si sunculite in farfurie putem pune smantana deasupra.