SARMALE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
SARMALE

Ingrediente

  • 2 kilograme de carne amestec porc cu vita
  • o cana de orez
  • condimente pentru sarmale
  • 4 cepe
  • 3 oua
  • delikat
  • sunculita
  • 2 foi de dafin si cateva boabe de piper.

Mod de preparare

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam.

2.Luam varza si desfacem frunzele avand grija sa nu se rupa.

3.Impachetam in fiecare frunza carnea.

4.Peste sarmale adaugam bucatele de sunculita si le acoperim cu varza tocata.

5.Punem sarmalele la fiert si ulterior la cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni