Sarmale

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Sarmale

Ingrediente

  • - 1 kg de carne de porc
  • - 300 grame ceapa
  • - 2 verze murate
  • - 100 grame orez
  • - 200 grame bulion
  • - 150 grame de slanina afumata
  • - 1 litru de zeama de varza
  • - ulei
  • - cimbru,sare,piper

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.

Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez.

Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.

Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne si se fac sarmalele.

Varza care ramane, se toaca marunt.

Peste sarmale, se adauga bulionul, zeama de varza si aproximativ un litru de apa.

Sarmalele se fierb la foc mijlociu aproximativ 2 ore.

Se pot servi cu smantana pe deasupra.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise