Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.
Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez.
Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.
Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne si se fac sarmalele.
Varza care ramane, se toaca marunt.
Peste sarmale, se adauga bulionul, zeama de varza si aproximativ un litru de apa.
Sarmalele se fierb la foc mijlociu aproximativ 2 ore.
Se pot servi cu smantana pe deasupra.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii