autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sarmale

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de vita, 1/2 kg carne de porc, 4 cepe, 50 g orez, 2 linguri pasta de tomate, un morcov, varza murata, sare, piper, foaie de dafin, , costita afumata, 250 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. Acopar cu frunze de varza. Las la fiert pe flacara redusa sau la cuptor. Servim cu mamaliguta si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale de post in foi de vita

Sarmale de post in foi de vita

Spalam ghebele si le punem la fiert pana iese sarea din ele. Le scurgem, le lasam sa se raceasca,

2 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Retete de post
Rata umpluta cu sarmale

Rata umpluta cu sarmale

Ideal este sa pregatim si sa lasam rata sa stea la marinat de pe o zi pe alta, dar daca din anumite

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Retete de Craciun
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Arata foarte bine 1

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bune,bune,tare bune...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari draga Cely,ai votul meu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Foarte bune...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Pur si simplu delicioase.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Ai incercat la cuptor in oala de pamant? Merita , inceraca!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Minunate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/2 kg carne de porc
  • 4 cepe
  • 50 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • un morcov
  • varza murata
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • costita afumata
  • 250 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine 1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficat in Osanza