autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sarmale

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de vita, 1/2 kg carne de porc, 4 cepe, 50 g orez, 2 linguri pasta de tomate, un morcov, varza murata, sare, piper, foaie de dafin, , costita afumata, 250 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. Acopar cu frunze de varza. Las la fiert pe flacara redusa sau la cuptor. Servim cu mamaliguta si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele

42 voturi    33 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Carnea pentru sarmale e buna sa aibe putina grasime, sa nu fie doar carne macra, altfel vor iesii

0 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Arata foarte bine 1

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bune,bune,tare bune...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari draga Cely,ai votul meu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Foarte bune...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Pur si simplu delicioase.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Ai incercat la cuptor in oala de pamant? Merita , inceraca!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Minunate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/2 kg carne de porc
  • 4 cepe
  • 50 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • un morcov
  • varza murata
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • costita afumata
  • 250 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine 1

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu cartofi