Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009
Ingrediente
1/2 kg carne de vita, 1/2 kg carne de porc, 4 cepe, 50 g orez, 2 linguri pasta de tomate, un morcov, varza murata, sare, piper, foaie de dafin, , costita afumata, 250 ml ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. Acopar cu frunze de varza. Las la fiert pe flacara redusa sau la cuptor. Servim cu mamaliguta si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
1. Spălăm și curățăm toate legumele după care le tocăm mărunt.
2. Într-o cratiță,
Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.
Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010
O bunatate,felicitari draga Cely,ai votul meu.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009
Foarte bune...
mac myra (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
Pur si simplu delicioase.
cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
Ai incercat la cuptor in oala de pamant? Merita , inceraca!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
Minunate.