Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt, cartofii razuiti pe razatoarea cu gauri mari, sare, piper, boia, vegeta si omogenizam bine, Impachetam sarmale(mie mi-au iesit din aceasta cantitate 20 de sarmale mari)pe care le asezam intro oala mai mare, pe fundul careia am pus varza proaspata taiata marunt, Dupa un rand de sarmale, presaram iarasi un rand de varza taiaita marunt si asezam din nou sarmale pana le terminam. Deasupra punem afumatura, pe care o acoperim cu varza marunta, peste care taiem rosii felii si asezam si niste marar frunze si un praf de cimbru. Punem sarmalele la fiert domol 3 sau 4 ore, dupa care se servesc cu smantana, langa bere rece sau vin. La preparare se iroseste cam 40-50 minute si la fiert 3-4 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii