autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

sarmale cu arpacas in foi de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
foi de vita, untura, ulei,ceapa, arpacas, faina, bors, marar verde, oua, sare, piper, iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua inabusirea.Se raceste , se adauga ou, marar verde, piper, sare si se amesteca . Se umplu foile de vita si se ruleaza ,introducand marginile in interior; se asaza sarmalele in cratita , se toarna borsul si se lasa la fiert 40 min. Separat se dizolva faina in 100 ml de apa rece, se adauga restul de ulei si se toarna deasupra sarmalelor. Se continua fierberea inca 45 min , apoi se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale cu arpacas in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu bambus

Pui cu bambus

Se calesc in wok intr-o lingura de ulei de masline bucatelele de piept de pui pana iau culoarea

8 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita

Muschi de vita "sous vide"

Daca va mirati de titlul retetei, sa stiti ca modul de-a gati (pretentios spus... "sous vide" ) adica

219 voturi    26 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • foi de vita
  • untura
  • ulei,ceapa
  • arpacas
  • faina
  • bors
  • marar verde
  • oua
  • sare
  • piper
  • iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de ardei