autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

sarmale cu arpacas in foi de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
foi de vita, untura, ulei,ceapa, arpacas, faina, bors, marar verde, oua, sare, piper, iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua inabusirea.Se raceste , se adauga ou, marar verde, piper, sare si se amesteca . Se umplu foile de vita si se ruleaza ,introducand marginile in interior; se asaza sarmalele in cratita , se toarna borsul si se lasa la fiert 40 min. Separat se dizolva faina in 100 ml de apa rece, se adauga restul de ulei si se toarna deasupra sarmalelor. Se continua fierberea inca 45 min , apoi se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale cu arpacas in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry

Piept de pui marinat in iaurt si curry

Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece. Taiati

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama

Ostropel de aripioare cu ciulama

Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ

27 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • foi de vita
  • untura
  • ulei,ceapa
  • arpacas
  • faina
  • bors
  • marar verde
  • oua
  • sare
  • piper
  • iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Copanele invelite in bacon