autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

sarmale cu arpacas in foi de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
foi de vita, untura, ulei,ceapa, arpacas, faina, bors, marar verde, oua, sare, piper, iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua inabusirea.Se raceste , se adauga ou, marar verde, piper, sare si se amesteca . Se umplu foile de vita si se ruleaza ,introducand marginile in interior; se asaza sarmalele in cratita , se toarna borsul si se lasa la fiert 40 min. Separat se dizolva faina in 100 ml de apa rece, se adauga restul de ulei si se toarna deasupra sarmalelor. Se continua fierberea inca 45 min , apoi se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale cu arpacas in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui la cuptor

Aripioare de pui la cuptor

Spalam bine aripioarele, le ungem putin cu ulei de masline si le condimentam pe ambele parti (dupa

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Orez sarbesc cu carne de cocos

Orez sarbesc cu carne de cocos

1.Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • foi de vita
  • untura
  • ulei,ceapa
  • arpacas
  • faina
  • bors
  • marar verde
  • oua
  • sare
  • piper
  • iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Shaorma de casa (fel principal)