Intr-o cratita se pune ceapa,morcovul,telina toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe foc apoi se adauga orezul.Se amesteca toate bine.
Varza se opareste cu putina sare,si apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa compozitia.
Se pune pe fundul unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza frumos sarmalele.
Peste ele se pune apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii