autor:

Paun_Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmale cu carne de porc

Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Ingrediente
3 verze murate medii, 1 kg. carne tocata de porc, 5 cepe mari, bulion, foi de dafin, piper, condimente sarmale la plic, cimbru, orez cam doua cescute medii de cafea .

Dificultate: Medie Timp: 4h

1 vot

Mod de preparare

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele la plic pentru sarmale. Se pregatesc foile de varza, fiecare foaie se umple cu compoztia respectiva si se adauga una cate una in oala care are pe fund in interior varza tocata marunt (ce ramane de la desfacerea foilor). Ies cam 50 de bucati. Apoi se pune peste ele bulion cu apa amestecat, foile de dafin, boabele de piper si cimbru. Apoi se acopera sarmalele cu foi de varza si se pun la fiert cam 3 ore, la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie

6 voturi    6 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de

17 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Maria , 25 februarie 2019

    Daca esti din Romania, ai sti ca exista si condimente pentru sarmale,iar prin comentariul tau, se vede cat esti de gospodina. Sarmalutele sunt foarte bune.

  • Heliana Sand , 21 decembrie 2015

    Ce condimente la plic pentru sarmale???Sare ,piper, ce altceva??Unde sunt eu nu sunt condimente la plic pentru sarmale; reteta e o porcarie!!!

Dificultate

Medie

Timp

4h

1 vot

Ingrediente

  • 3 verze murate medii
  • 1 kg. carne tocata de porc
  • 5 cepe mari
  • bulion
  • foi de dafin
  • piper
  • condimente sarmale la plic
  • cimbru
  • orez cam doua cescute medii de cafea .

Raporteaza reteta

Retete
de Paun_Loredana
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Prajitura de casa

Prajitura de casa

Se ia un castron mare, se amesteca faina, zaharul, apa, cele 2 borcane de gem, esenta de rom sau

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Maria

Daca esti din Romania, ai sti ca exista si condimente pentru sarmale,iar prin comentariul tau, se vede cat esti de gospodina. Sarmalutele sunt foarte bune.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana