autor:

Paun_Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmale cu carne de porc

Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Ingrediente
3 verze murate medii, 1 kg. carne tocata de porc, 5 cepe mari, bulion, foi de dafin, piper, condimente sarmale la plic, cimbru, orez cam doua cescute medii de cafea .

Dificultate: Medie Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele la plic pentru sarmale. Se pregatesc foile de varza, fiecare foaie se umple cu compoztia respectiva si se adauga una cate una in oala care are pe fund in interior varza tocata marunt (ce ramane de la desfacerea foilor). Ies cam 50 de bucati. Apoi se pune peste ele bulion cu apa amestecat, foile de dafin, boabele de piper si cimbru. Apoi se acopera sarmalele cu foi de varza si se pun la fiert cam 3 ore, la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de porc cu varza acra

Sarmale din carne de porc cu varza acra

Varza se taie in doua si se pregatesc foile, se scot cotoarele si se vor pune foile rezultate in

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Craciun
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de

17 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Heliana Sand , 21 decembrie 2015

    Ce condimente la plic pentru sarmale???Sare ,piper, ce altceva??Unde sunt eu nu sunt condimente la plic pentru sarmale; reteta e o porcarie!!!

Dificultate

Medie

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 verze murate medii
  • 1 kg. carne tocata de porc
  • 5 cepe mari
  • bulion
  • foi de dafin
  • piper
  • condimente sarmale la plic
  • cimbru
  • orez cam doua cescute medii de cafea .

Raporteaza reteta

Retete
de Paun_Loredana
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Prajitura de casa

Prajitura de casa

Se ia un castron mare, se amesteca faina, zaharul, apa, cele 2 borcane de gem, esenta de rom sau

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU MAMALIGUTA SI SMANTANA