autor:

Paun_Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmale cu carne de porc

Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paun_Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Ingrediente
3 verze murate medii, 1 kg. carne tocata de porc, 5 cepe mari, bulion, foi de dafin, piper, condimente sarmale la plic, cimbru, orez cam doua cescute medii de cafea .

Dificultate: Medie Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele la plic pentru sarmale. Se pregatesc foile de varza, fiecare foaie se umple cu compoztia respectiva si se adauga una cate una in oala care are pe fund in interior varza tocata marunt (ce ramane de la desfacerea foilor). Ies cam 50 de bucati. Apoi se pune peste ele bulion cu apa amestecat, foile de dafin, boabele de piper si cimbru. Apoi se acopera sarmalele cu foi de varza si se pun la fiert cam 3 ore, la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie

5 voturi    6 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata

Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin

65 voturi    18 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Heliana Sand , 21 decembrie 2015

    Ce condimente la plic pentru sarmale???Sare ,piper, ce altceva??Unde sunt eu nu sunt condimente la plic pentru sarmale; reteta e o porcarie!!!

Dificultate

Medie

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 verze murate medii
  • 1 kg. carne tocata de porc
  • 5 cepe mari
  • bulion
  • foi de dafin
  • piper
  • condimente sarmale la plic
  • cimbru
  • orez cam doua cescute medii de cafea .

Raporteaza reteta

Retete
de Paun_Loredana
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Prajitura de casa

Prajitura de casa

Se ia un castron mare, se amesteca faina, zaharul, apa, cele 2 borcane de gem, esenta de rom sau

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor