autor:

bubulina

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Sarmale cu carne de porc

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2012

Ingrediente
-2 kg carne de porc, -varza murata, -4 cepe, -1 morcov mare, -1 ceasca orez, -piper, -sare, -2 crengute de cimbru, -4 frunze de dafin, -4 linguri bulion, -kaizer

Dificultate: Medie Timp: 2h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg foile de varza,se toaca carnea de porc,se adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, sarea, piperul, orezul ales de impuritati si spalat si se amesteca bine compozitia.

Se impaturesc sarmalele, se asaza in cratita, punem cimbrul,foile de dafin,bulionul si kaizerul (un rand de kaizer pe fundul vasului si un rand deasupra).

Se pun la fiert la foc mic cca. 3-4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si afumatura

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Daca folositi oala de lut, umpleti-o cu apa si lasati sa stea asa 2-3 ore. Varza o spalam si o lasam

1 vot    0 comentarii
6h
Retete de Craciun
Sarmale din carne de porc cu varza acra

Sarmale din carne de porc cu varza acra

Varza se taie in doua si se pregatesc foile, se scot cotoarele si se vor pune foile rezultate in

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • -2 kg carne de porc
  • -varza murata
  • -4 cepe
  • -1 morcov mare
  • -1 ceasca orez
  • -piper
  • -sare
  • -2 crengute de cimbru
  • -4 frunze de dafin
  • -4 linguri bulion
  • -kaizer

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui, copt