Se aleg foile de varza,se toaca carnea de porc,se adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, sarea, piperul, orezul ales de impuritati si spalat si se amesteca bine compozitia.
Se impaturesc sarmalele, se asaza in cratita, punem cimbrul,foile de dafin,bulionul si kaizerul (un rand de kaizer pe fundul vasului si un rand deasupra).
Se pun la fiert la foc mic cca. 3-4 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii