Ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga morcovii si se calesc impreuna cateva minute. Orezul se alege, se spala si se caleste impreuna 20 de minute stingindu-se din cind in cind cu suc de rosii amestecat cu apa. Se ia vasul de pe foc si se adauga stafidele care au fost tinute in apa citeva ore, apoi se amesteca cu carnea tocata si delikatul. Apoi se formeaza sarmale care se pun straturi in cratita un rind varza, un rind sarmale. Se pune cimbru, busuioc si piper, se pune apa cu bulion. Pe aragaz se fierbe 30 de minute in cuptor 2 ore jumate la foc mic, se mai scutura din cind in cind sa nu se lipeasca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii