autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmale cu cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne tocata (250 gr. carne porc + 250 gr., carne vita), 250 gr. cascaval, 100 ml ulei, 4-5, rosii, pasta de tomate, o varza acra mare, 2-3 morcovi, 1 ceapa mare, 2-3 oua, 1 lingurita de boia dulce, piper alb si negru, coriandru, verdeata, sare

Dificultate: Medie Timp: 3h

14 voturi

Mod de preparare

Se taie varza, se spala, se pregatesc foile pentru impachetat. Ce ramine se toaca marunt si se va adauga in oala. Se taie si rosiile rondele si se vor adauga in oala alaturi de restul de varza tocata marunt. Carnea tocata se amesteca cu ouale, cu ceapa tocata marunt, morcovii tocati foarte marunt sau dati pe razatoare, cu boiaua, piperul, coriandrul, verdeata si cascavalul ras. Compozitia se ruleaza in foile de varza deja taiate. Cind sint gata se asaza intr-o oala (ideal ar fi un vas de pamint ars). Pe fundul oalei se pune 1/2 din amestecul de varza tocata cu rosii, apoi straturi de sarmale, si deasupra restul de rosii cu varza tocata. Se poate pune acest amestec si intre straturile de sarmale. Dupa ce se aranjeaza in oala se pune pasta de tomate amestecata cu apa si cei 100 ml ulei. Se Completeaza cu apa pina se acopera continutul oalei. Se pune la foc mic timp de 20 min. Apoi se baga la cuptor si se lasa aproximativ 2 ore.
Se servesc calde. Se poate pune deasupra smintina sau iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi dulci

Piure de cartofi dulci

Cartofii dulci se prepara ca si cartofii obisnuiti, doar ca au un gust mai aparte (dulce, cum le

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de curcan cu legume

Piept de curcan cu legume

(2 porții) Pentru a mai schimba un pic seria pastelor vă propun o rețetă, zic eu, sănătoasă

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

3h

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne tocata (250 gr. carne porc + 250 gr.
  • carne vita)
  • 250 gr. cascaval
  • 100 ml ulei
  • 4-5
  • rosii
  • pasta de tomate
  • o varza acra mare
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 oua
  • 1 lingurita de boia dulce
  • piper alb si negru
  • coriandru
  • verdeata
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)