Ceapa, morcovul, patrunjelul se caleste in ulei, se adauga orezul si restul de ingrediente. La sfarsit de poate adauga o mana de faina de porunb sau de grau. Compozitia se amesteca si se fac sarmalutele. Sarmalutele se pun intr-o oala cu apa fierbinte atat cat sa acopere si se baga la cuptorul incins.
Se poate adauga in compozitie crutoane de paine neagra prajita in ulei, da senzatia de carne taiata.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii