Se calesc toate ingredientele cu o cescuta de ulei, vreo 2, 3 minute, ca sa se dezvolte putin aromele. Se impacheteaza in foi de varza, se aseaza in straturi intr-o cratita, se intercaleaza legume si carnati de casa , se toarna putin bulion, se pun firicele de marar ,se umple cratita cu apa.Se acopera cu o farfurie,se pune la foc mare pana da in primul clocot, apoi se muta pe cel mic.
Dupa o ora, mutati cratita in cuptor, sus, si mai lasati la foc mic 30-40 minute.Aveti grija sa fie un capac pe ea pentru ca bulionul si mararul de deasupra se pot arde.Eventual, pentru crusta aceea minunata , luati capacul cu 10 minute inainte de a opri focul.Trebuie sa ma credeti, au iesit exceptionale!Orezul s-a legat atat de bine cu cimbrul si legumele, incat boabele erau aproape lipicioase(asta pentru ca le calisem putin inainte).Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii