autor:

» » Retete de post

Sarmale cu pasat

Autor: Elida (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elida (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 varza pt sarmale (ideal e murata),1 cana orez, 1 cana pasat,sare, piper, sau pasta de ardei, 1 ceapa potrivita,1 lingura ulei, suplimentar daca se doreste afumatura (oase sau carne)

Dificultate: Redusa Timp: 4h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt,se caleste in putin ulei,se adauga pasatul si orezul spalate bine. Se caesc putin pe foc mic, se mesteca in continuu sa nu se lege, se adauga sare si piper, eventual pasta de ardei si boia dupa gust. Dupa ce s-a recit putin se umplu foile de varza cu acest amestec, se ruleaza ca pt sarmale. Pe fundul oalei in care doriti sa le firbeti puneti putin cimbru ( i da un gust mai bun).Se cladesc sarmalele. Se adauga afumatura. Se pune apa pana se acopera. Se da la cuptor la foc mic circa 3- 4 ore. Se pot servi si cu smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Galuste cu pasat(sarmale cu pasat)

Galuste cu pasat(sarmale cu pasat)

Pentru inceput oparim varza in apa cu sare ,putin otet cimbru si boabe de piper,scoatem frunzele

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • Elida (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    daca pui afumatura la fel ca si sarmalele cu carne. copiilor mei le plac astea mai mult. poti incerca nu costa mult

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Sunt curioasa ce gust au.

Dificultate

Redusa

Timp

4h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 varza pt sarmale (ideal e murata),1 cana orez
  • 1 cana pasat,sare
  • piper, sau pasta de ardei
  • 1 ceapa potrivita,1 lingura ulei
  • suplimentar daca se doreste afumatura (oase sau carne)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Retete

din Retete de post

Chiftele de post din linte rosie si sfecla Chiftele de post din linte rosie si sfecla

In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chec vegan Chec vegan

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt. Intr-un bol se bate spuma piureul de mere

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tarta rapida cu mere (de post)