Se taie ceapa marunt,se caleste in putin ulei,se adauga pasatul si orezul spalate bine. Se caesc putin pe foc mic, se mesteca in continuu sa nu se lege, se adauga sare si piper, eventual pasta de ardei si boia dupa gust. Dupa ce s-a recit putin se umplu foile de varza cu acest amestec, se ruleaza ca pt sarmale. Pe fundul oalei in care doriti sa le firbeti puneti putin cimbru ( i da un gust mai bun).Se cladesc sarmalele. Se adauga afumatura. Se pune apa pana se acopera. Se da la cuptor la foc mic circa 3- 4 ore. Se pot servi si cu smantana. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii