Se taie ceapa marunt,se caleste in putin ulei,se adauga pasatul si orezul spalate bine. Se caesc putin pe foc mic, se mesteca in continuu sa nu se lege, se adauga sare si piper, eventual pasta de ardei si boia dupa gust. Dupa ce s-a recit putin se umplu foile de varza cu acest amestec, se ruleaza ca pt sarmale. Pe fundul oalei in care doriti sa le firbeti puneti putin cimbru ( i da un gust mai bun).Se cladesc sarmalele. Se adauga afumatura. Se pune apa pana se acopera. Se da la cuptor la foc mic circa 3- 4 ore. Se pot servi si cu smantana. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii