autor:

Fara foto

» » Retete de post

Sarmale cu pasat

Autor: Elida (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elida (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1 varza pt sarmale (ideal e murata),1 cana orez, 1 cana pasat,sare, piper, sau pasta de ardei, 1 ceapa potrivita,1 lingura ulei, suplimentar daca se doreste afumatura (oase sau carne)

Dificultate: Redusa Timp: 4h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt,se caleste in putin ulei,se adauga pasatul si orezul spalate bine. Se caesc putin pe foc mic, se mesteca in continuu sa nu se lege, se adauga sare si piper, eventual pasta de ardei si boia dupa gust. Dupa ce s-a recit putin se umplu foile de varza cu acest amestec, se ruleaza ca pt sarmale. Pe fundul oalei in care doriti sa le firbeti puneti putin cimbru ( i da un gust mai bun).Se cladesc sarmalele. Se adauga afumatura. Se pune apa pana se acopera. Se da la cuptor la foc mic circa 3- 4 ore. Se pot servi si cu smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Galuste cu pasat(sarmale cu pasat)

Galuste cu pasat(sarmale cu pasat)

Pentru inceput oparim varza in apa cu sare ,putin otet cimbru si boabe de piper,scoatem frunzele

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciuperci pane de post

Ciuperci pane de post

Curatam ciupercile de pielita si le spalam, apoi le taiem pe jumatate(daca sunt micute le lasati

3 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • Fara foto

    Elida (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    daca pui afumatura la fel ca si sarmalele cu carne. copiilor mei le plac astea mai mult. poti incerca nu costa mult

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Sunt curioasa ce gust au.

Dificultate

Redusa

Timp

4h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 varza pt sarmale (ideal e murata),1 cana orez
  • 1 cana pasat,sare
  • piper, sau pasta de ardei
  • 1 ceapa potrivita,1 lingura ulei
  • suplimentar daca se doreste afumatura (oase sau carne)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Prajitura de post cu visine si capsune