Carnea se amesteca cu morcovii dati prin razatoarea mica, ceapa data prin razatoarea mica, ouale, sarea, piperul, orezul (cum vrea fiecare cu mai mult sau mai putin orez). Se amesteca bine compozitia si se pune apa in ea de cateva ori ca sa absoarba orezul apa amestecand continuu, apoi se inveleste alternativ cu foi de varza acra si foi de vita. Pe fundul vasului se pun trei bete de marar uscate, iar deasupra un strat de varza tocata si deasupra sarmalele amestecate. Dupa ce s-au impaturit toate sarmalele se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cimbrul, iar deasupra se pun foi de varza ca sa nu se arda primul strat de sarmale. Se introduce la cuptor si se fierbe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii