autor:

Elena_Mindrila

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Autor: Elena_Mindrila (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena_Mindrila (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2014

Ingrediente
100 gr orez, 150 gr bulion, o pungă mazăre boabe dulci cu morcovi, 400 g, un borcan ciuperci feliate, 314 ml, 2 buc ceapă, 10 gr cimbru, o linguriţă sare, 10 gr piper, 100 ml ulei, 20 frunze de hrean sau viţă de vie

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

42 voturi

Mod de preparare

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele mărunţite, ciupercile, orezul şi le lăsăm să se călească bine. La sfârşit le amestecăm bine cu bulion, sare cimbru, piper. Umplutura o învârtim în frunzele de hrean, opărite.



Se aşază în oală şi se dau la fiert sau le putem pune în cuptor, ieşind mai delicioase acolo. Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu legume în frunze de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Tocam

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de legume

Musaca de legume

Se curata cepele si 1 morcov, se toaca marunt sau se dau prin blender si se calesc in 2-3 linguri

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 33 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucian Lup , 21 martie 2014

    superb gustoase

  • Fara foto

    Mihai Mihaila , 21 martie 2014

    Yummi!

  • Irina_Cozaciuc

    Irina_Cozaciuc (Bucatar) , 21 martie 2014

    Delicios.

    • Fara foto

      Irina Cozaciuc , 21 martie 2014

      Delicios.

    • Fara foto

      Serban Lucian , 19 martie 2014

      Se vede de la o posta cine stie sa faca mincare foarte buna si sa o si prezinte intr-o maniera deosebit de originala si interesanta pentru adevaratii gurmanzi si cunoscatori ai lumii culinare.Bravo , felicitari !

    • Bacaoanu_Daniela

      Bacaoanu_Daniela (Bucatar) , 19 martie 2014

      waww si frumos si gustos,bravo

    • Fara foto

      Bia Bianca , 18 martie 2014

      Gustos,frumos,ce sa cerem mai mult?

    • Mindrila_Rozalia

      Mindrila_Rozalia (Bucatar) , 18 martie 2014

      Sunt asa de apetisante!

    • Fara foto

      Mindrila Rozalia , 18 martie 2014

      Sunt asa de apetisante!

    • Fara foto

      Ichim Alexa , 18 martie 2014

      Ce bine arata ♥

    • Alexandra_Ichim

      Alexandra_Ichim (Bucatar) , 18 martie 2014

      Ce bine arata ♥

    • Fara foto

      Alexandra Ichim , 18 martie 2014

      Ce bine arata ♥

    • Remus_Luca

      Remus_Luca (Bucatar) , 18 martie 2014

      foarte gustoase

    • Fara foto

      Remus Luca , 18 martie 2014

      foarte gustoase.

    • Cristinel Marius_Ichim

      Cristinel Marius_Ichim (Bucatar) , 18 martie 2014

      Yummi...sunt asa de apetisante!

    • Fara foto

      Cristinel Marius Ichim , 18 martie 2014

      Yummi...sunt asa de apetisante!

    • Luca_Adriana

      Luca_Adriana (Bucatar) , 18 martie 2014

      Arata demential de bine,dar cred ca este si foarte gustos.

    • Fara foto

      Luca Adriana , 18 martie 2014

      Arata demential de bine,dar cred ca este si foarte gustos.

    • Fara foto

      Yo Elenica , 18 martie 2014

      Yummi...sunt asa de apetisante!

    • Yo_Elenica

      Yo_Elenica (Bucatar) , 18 martie 2014

      Yummi...sunt asa de apetisante!

    • Fara foto

      Mihai Mindrila , 18 martie 2014

      Cred ca este si foarte gustos.

    • Mihai_Mindrila

      Mihai_Mindrila (Bucatar) , 18 martie 2014

      Cred ca este si foarte gustos.

    • Adriana_Grigoras

      Adriana_Grigoras (Bucatar) , 18 martie 2014

      bafta.

    • Samoila_Cristina

      Samoila_Cristina (Bucatar) , 18 martie 2014

      Cred ca este fff bun preparatul

    • Fara foto

      Samoila Cristina , 18 martie 2014

      Ce bine arata <3

    • Zamfira_Obada

      Zamfira_Obada (Bucatar) , 17 martie 2014

      Arata demential de bine,dar cred ca este si foarte gustos.

    • Fara foto

      Zamfira Obada , 17 martie 2014

      Arata demential de bine,dar cred ca este si foarte gustos.

    • Fara foto

      Tiziana Eu , 16 martie 2014

      foarte gustoase

    • Paula_Ion

      Paula_Ion (Chef de cuisine) , 16 martie 2014

      minunate

    • Elena_Mindrila

      Elena_Mindrila (Maestru bucatar) , 14 martie 2014

      Multumesc dragelor.:)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 martie 2014

      o bunatate...

    • Fara foto

      Munira Mutalipova , 14 martie 2014

      mmmmm I wanna eat))

    • Fara foto

      Georgeta Popovici , 14 martie 2014

      Yummi...sunt asa de apetisante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

42 voturi

Ingrediente

  • 100 gr orez
  • 150 gr bulion
  • o pungă mazăre boabe dulci cu morcovi
  • 400 g
  • un borcan ciuperci feliate
  • 314 ml
  • 2 buc ceapă
  • 10 gr cimbru
  • o linguriţă sare
  • 10 gr piper
  • 100 ml ulei
  • 20 frunze de hrean sau viţă de vie

Raporteaza reteta

Retete
de Elena_Mindrila
Tort cu mousse de ciocolata

Tort cu mousse de ciocolata

Blat: Intr-un vas mixam ouale si zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi

Irina_Cozaciuc (Bucatar)

Delicios.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi noi la cuptor cu branza