autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

sarmale din pulpe de pui in foi de vita

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
5-6 pulpe de pui, 5-6 cepe, 1 cana de orez, piper, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel, 3-4 rosii, 2 oua, sare, foi de vita proaspete, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, se inlatura grasimea si se da prin masina de tocat. Pui apoi in compozitie ceapa taiata marunt, orezul, piperul si sare dupa gust, cimbru, marar si patrunjel tocate marunt si ouale. Tii apoi rosiile in apa fierbinte 2-3 minute, le decojesti, le tai marunt si le pui intr-o cratita cu putin ulei cu sare, se lasa rosiile la foc mic cam 10 minute, cat sa formeze un sos. Se adauga apoi in compozitia de carne si se amesteca. Frunzele de vita se spala si se oparesc pentru 10 minute in apa cu sare si infasori apoi sarmale. Se aseaza intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cam 1 ora. Se servesc cu smantana si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale din pulpe de pui in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri pe gratar

Rulouri pe gratar

Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cana de orez
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • foi de vita proaspete
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga