autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

sarmale din pulpe de pui in foi de vita

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
5-6 pulpe de pui, 5-6 cepe, 1 cana de orez, piper, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel, 3-4 rosii, 2 oua, sare, foi de vita proaspete, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, se inlatura grasimea si se da prin masina de tocat. Pui apoi in compozitie ceapa taiata marunt, orezul, piperul si sare dupa gust, cimbru, marar si patrunjel tocate marunt si ouale. Tii apoi rosiile in apa fierbinte 2-3 minute, le decojesti, le tai marunt si le pui intr-o cratita cu putin ulei cu sare, se lasa rosiile la foc mic cam 10 minute, cat sa formeze un sos. Se adauga apoi in compozitia de carne si se amesteca. Frunzele de vita se spala si se oparesc pentru 10 minute in apa cu sare si infasori apoi sarmale. Se aseaza intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cam 1 ora. Se servesc cu smantana si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale din pulpe de pui in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioarele crocante: Mai întâi de toate, curăţăm şi spălăm bine aripile, apoi

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu oua de prepelite

Chiftele cu oua de prepelite

Se fierb ouale de prepelite si se curata (pe mine m-au ajutat copiii la curatat),apoi se tavalesc

13 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cana de orez
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • foi de vita proaspete
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane