autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

sarmale din pulpe de pui in foi de vita

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
5-6 pulpe de pui, 5-6 cepe, 1 cana de orez, piper, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel, 3-4 rosii, 2 oua, sare, foi de vita proaspete, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, se inlatura grasimea si se da prin masina de tocat. Pui apoi in compozitie ceapa taiata marunt, orezul, piperul si sare dupa gust, cimbru, marar si patrunjel tocate marunt si ouale. Tii apoi rosiile in apa fierbinte 2-3 minute, le decojesti, le tai marunt si le pui intr-o cratita cu putin ulei cu sare, se lasa rosiile la foc mic cam 10 minute, cat sa formeze un sos. Se adauga apoi in compozitia de carne si se amesteca. Frunzele de vita se spala si se oparesc pentru 10 minute in apa cu sare si infasori apoi sarmale. Se aseaza intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cam 1 ora. Se servesc cu smantana si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale din pulpe de pui in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei

Pui cu ardei

Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cana de orez
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • foi de vita proaspete
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Foietaj cu surpriza Medi (ana)