autor:

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

sarmale din pulpe de pui in foi de vita

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
5-6 pulpe de pui, 5-6 cepe, 1 cana de orez, piper, 1 legatura de marar, 1 legatura patrunjel, 3-4 rosii, 2 oua, sare, foi de vita proaspete, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, se inlatura grasimea si se da prin masina de tocat. Pui apoi in compozitie ceapa taiata marunt, orezul, piperul si sare dupa gust, cimbru, marar si patrunjel tocate marunt si ouale. Tii apoi rosiile in apa fierbinte 2-3 minute, le decojesti, le tai marunt si le pui intr-o cratita cu putin ulei cu sare, se lasa rosiile la foc mic cam 10 minute, cat sa formeze un sos. Se adauga apoi in compozitia de carne si se amesteca. Frunzele de vita se spala si se oparesc pentru 10 minute in apa cu sare si infasori apoi sarmale. Se aseaza intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cam 1 ora. Se servesc cu smantana si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale din pulpe de pui in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta


  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cana de orez
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • foi de vita proaspete
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Musakhan - Pui “reincalzit”-specific arab