Se prăjeşte într-o tigaie carnea cu 100 gr. unt. Se dă deoparte şi se adaugă orezul, busuiocul tăiat mărunt, un ou întreg şi două albuşuri, sare, piper şi ceapa tocată mărunt.
Separat se curăţă şi se spală varza. Se desfac foile şi se pun la frăgezit în apă fiartă, amestecată cu oţet şi sare. Se fac sarmale de mărime potrivită şi se aşează într-o cratiţă, acoperindu-le cu restul de varză tăiată mărunt. Se adaugă restul de unt, apă cât cuprinde şi se lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 2 ore. Când sarmalele sunt fierte, se bat cele două gălbenuşuri cu zeama de lămâie şi câteva linguri de sos fierbinte şi se toarnă peste sarmale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii