Tocam ceapa marunt.
Tocam ceapa marunt, spalam orezul si le punem intr-un castron peste carnea tocata. Amestecam si adaugam sare, piper si cimbru si omogenizam. Punem lecio si 1 lingura de bulion si amestecam din nou. Eu am avut foi de vita congelate si nu a fost nevoie sa le oparesc. Pregatim foile de varza mici si mari, iar resturile de varza le tocam. Cu jumatate din cantitatea de carne umplem foile de vita, iar cu cealalta jumatate, umplem foile mici de varza. Intr-o foaie mare de varza, impachetam o sarmaluta in foaie de vita, una in foaie de varza si o bucatica de kaizer. Tapetam fundul unei oale cu foi de varza, adaugam o lingura de lecio, bucatele de kaizer si cimbru si asezam un rand de cuiburi de sarmale. Peste cuiburi, punem un strat de varza tocata, o lingura de ketchup si bucatele de kaizer si iar un rand de cuiburi. Repetam pana terminam cuiburile. Deasupra, punem un rand de varza tocata, ketchup si presaram cimbru. Acoperim cu apa si punem sarmalele la fiert la foc mediu spre mic.
Servim cu mamaliguta, ardei iute si smantana sau iaurt. Pofta buna!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii