autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Sarmale in foi de varza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
0.5 kg carne tocata de porc, 0.5 kg carne tocata de vita, 3 cepe potrivite, tocate, 1/2 cana cu orez, 2 linguri bulion, un ou, boia dulce, cimbru, sare, piper, boia iute- dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul unei oale un strat cu varza tocata si cateva bucati cu ceva afumatura, apoi se pun sarmalele. Intre randuri se pune cate o lingura cu bulion si se presara cimbru. Deasupra se mai pune inca un strat cu varza tocata, cateva boabe de piper si se acopera cu apa fiarta. Se fierb pe foc o ora si inca o ora la cuptor , sa se rumeneasca frumos.

Daca stai la casa ...le poti fierbe afara pe pirostrii.
:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza murata

Sarmale in foi de varza murata

Carnea de vita si cea de porc o dau prin masina de tocat carne prin sita mare. Orezul il spal bine,

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Sarmale în foi de varza acra si afumatura

Sarmale în foi de varza acra si afumatura

Cu afumatura si gatite la foc mic in cuptor ,sunt cele mai bune sarmale. Va astept la masa...fac

8 voturi    0 comentarii
4h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Cred ca este prea multa carne raportata la cantitatea de orez , eu folosesc de regula 0,100 gr orez la 1 kg de carne.

  • Fara foto

    niculina (Bucatar) , 06 februarie 2012

    doamne fereste dar de ce atata carne???? gatesti cat pentru o nunta??

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Ou la sarmale? Nu e nevoie!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Mmmm...ce gustoase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bune!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Cred ca au iesit niste sarmale super bune. Deja imi lasa gura apa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg carne tocata de porc
  • 0.5 kg carne tocata de vita
  • 3 cepe potrivite
  • tocate
  • 1/2 cana cu orez
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia iute- dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este prea multa carne raportata la cantitatea de orez , eu folosesc de regula 0,100 gr orez la 1 kg de carne.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Medalioane mexicane