• ceapa se toaca marunt si morcovii se dau prin razatoare. se calesc. spre sfarsit se adauga pasta de tomate, orezul si condimentam cu sare si piper;
• lasam compozitia la racit, inainte sa o adaugam peste carne;
•umplem foile de varza cu umplutura rezultata;
• le asezam intr-o oala de lut pentru cuptor;
• pe fundul oalei punem varza tocata, putina afumatura si o crenguta de cimbru uscata;
• printre fiecare rand de sarmalute asezam afumatura si cateva felii de carnati;
• deasupta punem un strat de varza murata tocata, turnam apa, aproape cat sa acopere sarmalele, vinul+ sosul de tomate iar la sfarsit o crenguta de cimbru;
• se fierb la cuptor cca 1 h jumate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii