Frunza de vita se opareste si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt,patrunjelul si leusteanul se spala,carnea se toaca.Se amesteca toate ingredientele in afara de frunza de vita,se potriveste de sare si se impacheteaza in vita pe rand una cate una sa nu fie nici prea mari nici prea mici potrivite.Pe fundul unei oale se aseaza frunze de leustean si cateva frunze de vita ramase apoi se aseaza sarmalutele.Se acopera tot cu vita si punem apa cat sa se acopere sarmalele.Le lasam sa fiarba la foc mic pana frunza de vita este bine fiarta si orezul deasemenea.Se servesc cu smantana deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii