Se taie ceapa marunt si se pune sa se caleasca in ulei. Cand este aurie ceapa, se pun si ciupercile taiate si spalate foarte bine. Se lasa putin sa-si ia gustul cepei si se adauga vegeta si apoi orezul ales si spalat. Se lasa totul pe foc pana se umfla orezul si apoi se stinge focul. Dupa ce compozitia s-a mai racit putin, se infasoara sarmalutele in frunza de vita carora li s-a taiat cotorul. Peste ele, se toarna un sos facut din: apa, bors si bulion. Daca sint prea slabe, se adauga si ulei.
Se servesc cu smantana si maliguta

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii