Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu aceasta compozitie.
Intr-o cratita se aseaza un strat de varza toccata, boabe de piper si un strat de Kaiser taiat fisii, foaie de dafin, cimbru. Se aseaza sarmalutele alternind cu kaiserul. Se acopera cu alt strat de varza toccata si se fierbe la foc mic pina cand este aproape gata. Se da la cuptor pina scade si se rumenesc. Se servesc calde cu mamaliguta si ardei iute dupa preferinta.
Atentie compozitia este pentru 500gr produs finit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii