autor:

Topala Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmalute

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
o varza de aprox. 1 kg,, 400 gr carne porc sau amestec,, 4 cepe,, 200gr orez,, sare,, marar,, 200gr pasta de tomate,, piper negru,, macinat,, foi dafin,, cimbru.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se amesteca,carnea tocata cuceapa (tocata fin), se adauga orezul, piperul, sarea. Se infasoara sarmalele in foi de varza, se adauga cateva chiar si pe fundul oalei in care le facem, se adauga samalutele in oala (eu le asez in forma de cerc), la suprafata oalei se adauga pasta de tomate,foile de dafin si verdeata. Se adauga apa si se baga la cuptor.se decoreaza cu verdeata si smantana. Bon apetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Se spala boabele de quinoa in mai multe ape si le lasam la inmuiat in apa calda. Frunzele (daca sunt

6 voturi    5 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • o varza de aprox. 1 kg,
  • 400 gr carne porc sau amestec,
  • 4 cepe,
  • 200gr orez,
  • sare,
  • marar,
  • 200gr pasta de tomate,
  • piper negru,
  • macinat,
  • foi dafin,
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu legume