autor:

Topala Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmalute

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
o varza de aprox. 1 kg,, 400 gr carne porc sau amestec,, 4 cepe,, 200gr orez,, sare,, marar,, 200gr pasta de tomate,, piper negru,, macinat,, foi dafin,, cimbru.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se amesteca,carnea tocata cuceapa (tocata fin), se adauga orezul, piperul, sarea. Se infasoara sarmalele in foi de varza, se adauga cateva chiar si pe fundul oalei in care le facem, se adauga samalutele in oala (eu le asez in forma de cerc), la suprafata oalei se adauga pasta de tomate,foile de dafin si verdeata. Se adauga apa si se baga la cuptor.se decoreaza cu verdeata si smantana. Bon apetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
sarmalute

sarmalute

Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • o varza de aprox. 1 kg,
  • 400 gr carne porc sau amestec,
  • 4 cepe,
  • 200gr orez,
  • sare,
  • marar,
  • 200gr pasta de tomate,
  • piper negru,
  • macinat,
  • foi dafin,
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu curry rosu si susan