autor:

Topala Loredana

» » Mancaruri cu carne

Sarmalute

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
o varza de aprox. 1 kg,, 400 gr carne porc sau amestec,, 4 cepe,, 200gr orez,, sare,, marar,, 200gr pasta de tomate,, piper negru,, macinat,, foi dafin,, cimbru.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se amesteca,carnea tocata cuceapa (tocata fin), se adauga orezul, piperul, sarea. Se infasoara sarmalele in foi de varza, se adauga cateva chiar si pe fundul oalei in care le facem, se adauga samalutele in oala (eu le asez in forma de cerc), la suprafata oalei se adauga pasta de tomate,foile de dafin si verdeata. Se adauga apa si se baga la cuptor.se decoreaza cu verdeata si smantana. Bon apetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute de manzat in frunze diferite

Sarmalute de manzat in frunze diferite

Carnea se toaca (sau folositi carne tocata). Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti

17 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie cu carne de pui

Sarmalute in foi de vita de vie cu carne de pui

Intr-un vas, punem carnea cu oul, boia, piperul, putina sare. Adaugam ceapa curatata, spalata, tocata

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • o varza de aprox. 1 kg,
  • 400 gr carne porc sau amestec,
  • 4 cepe,
  • 200gr orez,
  • sare,
  • marar,
  • 200gr pasta de tomate,
  • piper negru,
  • macinat,
  • foi dafin,
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute in foi de varza