Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul si verdeata tocata marunt.
Continuam calirea inca 5-10 minute si adaugam carnea tocata.
Amestecam toate ingredientele, atat cat sa se obtina o compozitie omogena.
Din aceasta compozitie, umplem frunzele de varza/vita de vie (pregatite din timp).
Le asezam apoi intr-un vas pentru cuptor si adaugam printre sarmalute bucati de rasol afumat.
Deasupra sarmalutelor, punem coditele de marar si patrunjel, umplem vasul cu apa, atat cat sa le cuprinda si adaugam una-doua linguri cu suc de rosii.
Dam vasul la cuptor, la o temperatura potrivita, atat cat este necesar.
Se servesc calde! Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii