autor:

Dya_Dy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmalute cu afumatura

Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Ingrediente
Ne sunt necesare:, 1 kg de carne tocata de porc, 1 morcov, 3-4 cepe mari, 1 cescuta cu orez, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 200 ml bulion/suc de rosii, condimente dupa gust: sare si piper, pentru impaturit:, foi de varza murata si/sau vita de vie, un rasol de porc afumat, optional, pentru servit:, ardei iute, smantana

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.

Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul si verdeata tocata marunt.

Continuam calirea inca 5-10 minute si adaugam carnea tocata.

Amestecam toate ingredientele, atat cat sa se obtina o compozitie omogena.

Din aceasta compozitie, umplem frunzele de varza/vita de vie (pregatite din timp).

Le asezam apoi intr-un vas pentru cuptor si adaugam printre sarmalute bucati de rasol afumat.

Deasupra sarmalutelor, punem coditele de marar si patrunjel, umplem vasul cu apa, atat cat sa le cuprinda si adaugam una-doua linguri cu suc de rosii.

Dam vasul la cuptor, la o temperatura potrivita, atat cat este necesar.

Se servesc calde! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in cuib cu afumatura

Sarmalute in cuib cu afumatura

In tigaia cu ulei se caleste ceapa tocata marunt iar cand a devenit sticloasa,se adauga pasta de

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Craciun
Sarmalute in cuib cu afumatura

Sarmalute in cuib cu afumatura

Se toaca ceapa si se pune la calit, se adauga pasta de tomate si se lasa la racit. Intr-un bol

3 voturi    2 comentarii
4h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ne sunt necesare:
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • 1 morcov
  • 3-4 cepe mari
  • 1 cescuta cu orez
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 200 ml bulion/suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare si piper
  • pentru impaturit:
  • foi de varza murata si/sau vita de vie
  • un rasol de porc afumat
  • optional
  • pentru servit:
  • ardei iute
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Dya_Dy
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm

3 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de praz cu masline