SARMALUTE CU CARNE DE MIEL

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.1kg carne de miel putin mai grasa;
  • 2.500 grame orez;
  • 3.1 varza cruda mare;
  • 4.4 cepe;
  • 5.1 legatura patrunjel verde;
  • 6.3 linguri de bulion;
  • 7.3 oua;
  • 8.3 morcovi;
  • 9.sare,piper,ulei.

Mod de preparare

Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.

Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.

Se amesteca orezul cu carnea, cu morcovii dati prin razatoarea mare, cu patrunelul tocat marunt,ouale,sare si piper.

Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga bulionul si putina apa fiarta si se pune in compozitia de carne.

Se amesteca bine toate ingredientele si compozitia se pune in frunzele de varza cruda care au fost oparite in prealabil.

Sarmalutele se aseaza intr-un vas de lut pe un pat de resturi de varza(sa nu cumva sa se afume)se toarna bors proaspat cat sa la acopere si se fierb la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise