Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.
Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.
Se amesteca orezul cu carnea, cu morcovii dati prin razatoarea mare, cu patrunelul tocat marunt,ouale,sare si piper.
Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga bulionul si putina apa fiarta si se pune in compozitia de carne.
Se amesteca bine toate ingredientele si compozitia se pune in frunzele de varza cruda care au fost oparite in prealabil.
Sarmalutele se aseaza intr-un vas de lut pe un pat de resturi de varza(sa nu cumva sa se afume)se toarna bors proaspat cat sa la acopere si se fierb la foc mic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii