Ceapa se toaca marunt, morcovul se rade fin si se pun la calit in 100 ml ulei, intr-o tigaie incapatoare, pana devin aurii. Orezul se spala si se scurge de apa, se adauga peste ceapa si morcovul calite. Se lasa pe foc, adaugand treptat apa calda. Se condimenteaza cu condimente Fuchs, sare piper, boia, marar si 2 linguri din sucul de rosii. Se fierbe la foc mic , cu capac, pana scade apa si se umfla orezul. Se amesteca faina in compozitie si se lasa la racit. Se formeaza sarmale si se aseaza intr-o cratita joasa, pe un strat de varza tocata. Se toarna restul de ulei deasupra si o cana cu apa. Se presara cimbrul, se acopera cu un capac si se fierb la foc mic pe aragaz 30 min, dupa care se toarna sucul de rosii( amestecat cu zaharul si un praf de sare) si se pun la cuptor, fara capac, pentru o ora si jumatate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii