In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac sau stevie, in care se infasoara sarmalutele. Pe fundul vasului se pune un strat de frunze de stevie sau spanac taiat fisii. Se asaza apoi sarmalutele printre ele, se pun 3-4 rosii taiate felii sau pasta de rosii, marar verde si o crenguta de cimbru. Se umple cratita cu bors si se lasa sarmalutele sa fiarba la foc domol. Cind sint aproape gata, se pun pentru citeva minute la cuptor
Se servesc cu smintina si mamaliguta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii