Asa procedez eu...de cand am voie sa mananc anumite alimente!
Carnea se taie cubulete mici sau se toaca.
Se curata morcovul, se spala, se rade si se pune peste carne.
Se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, apoi bulionul, oul, verdeata.Eu pun su putin cimbru si busuioc uscat pentru ca pun sare, piper si da gust bun. Se amesteca compozitia.
Se pregatesc frunzele, se invelesc sarmalutele (sau se umplu ardei, dovlecei, rosii-dupa preferinta)se aseaza intr-un vas, in care fierbeti de obicei.Cuprindeti in parti egale cu un lichid fierbinte, format din apa, bors si suc de rosii, acoperiti si puneti vasul la cuptor. Pentru cei cu probleme de sanatate e un deliciu,mai ales daca sarmalutele sunt preferate! pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii