Se toaca ceapa si se pune la calit, se adauga pasta de tomate si se lasa la racit.
Intr-un bol se pune carnea tocata, orezul,oul,ceapa calita si se condimenteaza cu sare si piper. Se formeaza apoi sarmalutele.
Din foile mari de varza se fac cuiburile astfel: se pun 4 sarmalute,o bucata de costita,una de sunca si o bucata de carnat, apoi se ruleaza bine.
Pe fundul oalei se asaza varza, apoi foi de dafin si cimbru.Se asaza cuiburile de sarmalute si restul de afumatura.
Se fierb la foc mic 3 ore. Dupa 2 ore se adauga sucul de rosii si se mai fierb o ora de preferat la cuptor.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii