Sarmalute in cuib cu afumatura

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie
Sarmalute in cuib cu afumatura

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • 400g costita afumata
  • 300g sunca de casa afumata
  • 250g carnati afumati
  • 150g orez
  • 1ou
  • 50ml ulei
  • 2 cepe mari
  • 3-4 linguri de tomate
  • 500ml suc de rosii
  • foi de dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se pune la calit, se adauga pasta de tomate si se lasa la racit.

Intr-un bol se pune carnea tocata, orezul,oul,ceapa calita si se condimenteaza cu sare si piper. Se formeaza apoi sarmalutele.

Din foile mari de varza se fac cuiburile astfel: se pun 4 sarmalute,o bucata de costita,una de sunca si o bucata de carnat, apoi se ruleaza bine.

Pe fundul oalei se asaza varza, apoi foi de dafin si cimbru.Se asaza cuiburile de sarmalute si restul de afumatura.

Se fierb la foc mic 3 ore. Dupa 2 ore se adauga sucul de rosii si se mai fierb o ora de preferat la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise