autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmalute in dovleac

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 dovleac mare (bostan), 2 verze murate mici de tot, carne tocata 1/4 de kg (preferabil vitel), orez o 1/2 cescuta, rosii 6 rosii potrivite, 2 cepe potrivite, cimbru, sare, piper, zahar, o bucatica de carnat afumat sau kaiser

Dificultate: Medie Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

1. Se ia dovleacul si i se taie capacul de deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu praz in dovleac:

Sarmalute cu praz in dovleac:

-Se curata prazul si se pune la undit, se adauga morcovul tocat si se lasa sa se patrunda usor, oprim

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Retete de Craciun
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Reteta incompleta !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Si modul de preparare????Unde e???

Dificultate

Medie

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 dovleac mare (bostan)
  • 2 verze murate mici de tot
  • carne tocata 1/4 de kg (preferabil vitel)
  • orez o 1/2 cescuta
  • rosii 6 rosii potrivite
  • 2 cepe potrivite
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • zahar
  • o bucatica de carnat afumat sau kaiser

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Reteta incompleta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)