Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa ,se amesteca carnea tocata, orez, sare,piper si mararul verde. Din aceasta compozitie se portioneaza sarmalute , care se invelesc in foi de spanac.
Acestea se asaza intr-o cratita .
Sosul se prepara astfel : ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, telina,sarea si se fierbe totul 20 min.
Se strecoara sosul peste sarmalute ,se adauga bors si se fierb la foc mic 50 min. Se adauga marar si se mai fierb 10 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii