autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

sarmalute in foi de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, carne de vita, spanac, ceapa, ulei,orez, smantana,sare de lamaie, piper, marar verde, sare, pentru sos, ulei, faina, ceapa, telina radacina,bors, sare de lamaie, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa ,se amesteca carnea tocata, orez, sare,piper si mararul verde. Din aceasta compozitie se portioneaza sarmalute , care se invelesc in foi de spanac.
Acestea se asaza intr-o cratita .
Sosul se prepara astfel : ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, telina,sarea si se fierbe totul 20 min.
Se strecoara sosul peste sarmalute ,se adauga bors si se fierb la foc mic 50 min. Se adauga marar si se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmalute in foi de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe, iar eu o gatesc destul de des, pentru

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole pastai si mazare

Mancarica de fasole pastai si mazare

Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • carne de vita
  • spanac
  • ceapa
  • ulei,orez
  • smantana,sare de lamaie
  • piper
  • marar verde
  • sare
  • pentru sos
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • telina radacina,bors
  • sare de lamaie
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piept de rata gotica cu sos de afine