Se pregateste carnea pentru sarmalute ca la orice tip de sarmale adaugandu-se in plus mararul verde tocat fin.
Stevia se spala bine si se opareste in apa clocotita. Se scoate stevia din apa clocotita si cand aproape s-a racit se incepe imachetarea sarmalutelor, indepartandu-se cu grija nervura mai groasa.
Atentie!Frunzele de stevie sunt mult mai subtiri decat fruna de vita de vie. Sarmalutele vor iesi de dimensiuni mici(3-4 cm).
Dupa ce s-au terminat de impachetat sarmalutele, acestea se vor aseza intr-o cratita (in cercuri concentrice0, se vor acoperii cu apa in care se va pune putin ulei, piperul putina sare si se dau la cuptor la foc potrivit. Vor fi gata f. repede cca. 30 min. Dupa ce s-au fiert se adauga sucul de rosii sau bulionul desfacut in putina apa . Se mai lasa sa dea cateva clocote , se pun foile de dafin si se scot din cuptor.
Se servesc cu smantana deasupra si marar verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii