Ceapa tocata se se caleste usor in ulei apoi se adauga orezul spalat si scurs de apa, un praf de sare si doua linguri de pasta de tomate. Se da tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Toata aceasta compozitie se rastoarna peste carnea tocata, se adauga mararul, cimbrul, sarea si cele doua oua. Se framanta bine si se mai adauga o cescuta de apa.
Daca frunzele de varza sunt prea mari, se taie in mai multe bucati. Se impacheteaza sarmalutele, se aseaza in oala si se toarna apa calda peste ele cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic o ora, se adauga cimbru, frunzele de dafin si doua linguri de pasta de tomate.
Se dau la cuptor sa se rumeneasca inca 45 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii