1. Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul, ouale, mararul si patrunjelul si se amesteca.
2. Se potriveste cu sare piper si boia.
3. Frunzele de vita oparite, dupa reteta care deja am expus-o, se vor umple cu aceasta compozitie.
4. Se aseaza toate sarmalutele in vas de lut, se adauga apa si pasta de rosii, si putin bors.
5. Se dau la cuptor pentru minim 2 ore. Daca zeama a scazut, se va adauga bors in completare.
6. Se servesc cu mamaliguta si iaurt, sau dupa preferinta.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii