autor:

Sim0na

» » Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de vita

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2011

Ingrediente
1 kg carne tocata, 1 ceapa potrivita, cimbru, condimente pentru sarmale, frunze de vie, 200 g orez cu bob lung, rosii in bulion, sare, delikat, piper, crengute marar

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, si se pune peste carnea tocata. Se amesteca bine, apoi se pune orezul, cimbrul, condimentul ptr sarmale, sare, piper, delikat. Se aleg frunzele de vita de vie, apoi se ia din compozitie si se formeaza sarmalutele (mie mi`au iesit 50 de sarmalute). Se pun intr-un vas, adaugandu-se crengutele de marar, apoi se pun rosiile si apa cat sa le acopere. Se da la cuptor pentru 2 ore la 150 grade. Noi le`am servit cu mamaliga. Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul

1 vot    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

3h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa potrivita
  • cimbru
  • condimente pentru sarmale
  • frunze de vie
  • 200 g orez cu bob lung
  • rosii in bulion
  • sare
  • delikat
  • piper
  • crengute marar

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

7 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei prajiti