Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru adaugam patrunjel si marar. Tocam legumele si le punem la calit. Dupa 10 minute de calit adaugam orezul, il mai lasam 5 minute dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba inca 7 minunte apoi adaugam compozitia la carne, o lasam sa se raceasca dupa care amestecam pana la omogenizare. Luam o frunza, ii taiem partea fibroasa si in partea de mijloc punem carnea, rulam. Fundul tavii il tapetam cu frunzele ramase si adaugam sarmalutele. Facem sosul cu care le vom acoperi astfel: taiam o ceapa o punem la calit in putin ulei si adaugam suc de rosii,apa, sare si piper. Adaugam sosul in tava le introducem in cuptor pentru o ora jumate acoperite. Se pot servi cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii