Se taie 2 ceape marunt si se calesc,apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea mica.Se adauga jumatate din bulion si se da la foc mic.Intre timp spalam orezul, il scurgem bine si il adaugam peste amestecul mai inainte facut. Adaugam sare, piper si patrunjelul tocat si il mai lasam la prajit cateva minute. Lasam cam 30 de minute la racit apoi adaugam carnea tocata si oul si amestecam bine. Intre timp se oparesc frunzele apoi se fac sarmalutele. Eu pun varza tocata maunt dedesuptul si deasupra sarmalutelor. Calesc o ceapa, adaug bulion si apa fierbinte si le torn peste sarmale.
Se fierb la foc mic aprox. 90 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii