Sarmalute in foi de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sarmalute in foi de vita

Ingrediente

  • 250g piept pui
  • 2 cepe mijlocii
  • foi vita de vie
  • pasta de tomate
  • 1 cescuta de ore
  • sare
  • foi dafin
  • piper macinat si boabe
  • marar verde
  • iaurt(smintina)

Mod de preparare

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul macinat,2 linguri pasta de tomate,sare dupa gust.

Foile din vita de vie se curata de codite se introduc si se scot repede in apa clocotita penru a se inmuia.

Se invelesc sarmalutelein foile de vita ,se aseaza in vas ,se pun ciyeva boabe de piper si foi de dafin.Se pot servi cu iaurt ,smintina etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise