Foile de vita daca sunt proaspete,se oparesc pana isi schimba culoarea;daca sunt conservate se spala in mai multe ape reci. Se fac sarmalute mici,de 2-3 cm lungime,care se invelesc in foi de vita si se impacheteaza cu grija sa nu se desfaca la fiert.Se unge o cratita cu unt,se asaza pe fundcateva foi de vita,iar deasupra,sarmalutele,dispuse in siruri circulare suprapuse.Se toarna zeama de lamaie.Se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana se moaie atat foile cat si carnea.Se servesc cu iaurt sau smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii