Se taie ceapa, se pune la calit la foc mic cam 10 minute, se pune bulionul, se lasa la racit, apoi intr-un vas se pun carnea, orezul, verdeata taiata marunt, condimentele si se amesteca cu ceapa prajita, cu bulion. Dupa ce s-au amestecat toate, se infasoara in foi de vita, se lasa cam o ora la fiert la foc mic si se servesc cu smantana deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii