Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt,orezul spalat in apa rece apoi se adauga sare, piper, delikat, marar,2 oua si bulion.
Se oparesc frunzele de vitza in apa cu sare cca 2 min,pana cand acestea isi schimba culoarea,se zvanta si li se taie coditele.
Cu lingura se ia din compozitie si se aseaza pe frunza,se ruleaza frunza si se impacheteaza capetele.
Frunzele de vitza ramase se aseaza pe fundul oalei si se pun sarmalele in cerc.Se acopera cu un sos din apa,delikat,piper si bulion si se dau la fier la foc mic.
Se servesc cu mamaliguta si smantana/iaurt!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii