Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt,orezul spalat in apa rece apoi se adauga sare, piper, delikat, marar,2 oua si bulion.
Se oparesc frunzele de vitza in apa cu sare cca 2 min,pana cand acestea isi schimba culoarea,se zvanta si li se taie coditele.
Cu lingura se ia din compozitie si se aseaza pe frunza,se ruleaza frunza si se impacheteaza capetele.
Frunzele de vitza ramase se aseaza pe fundul oalei si se pun sarmalele in cerc.Se acopera cu un sos din apa,delikat,piper si bulion si se dau la fier la foc mic.
Se servesc cu mamaliguta si smantana/iaurt!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii