Se face o coca simpla,se intinde cu facaletul si se taie patrate de 10/10 cm.
Se amesteca ceapa tocata,telemea rasa,slaninuta si sunca feliute mici,oregano,busuioc,cimbru,sare,pipe,oul si carnea tocata.Se pune cite putin amestec pe fiecare patratica de coca,se ruleaza,se lipesc la capete.
Se aseaza intr-o tava cu spatii intre ele,tava unsa bine cu unt in prealabil.
Se pune apa,vinul,pasta de rosii,2-3 foi de dafin,sare,piper,busuioc si se da la cuptor si se fierb bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii