Se taie marunt toate legumele. Se pune ceapa la calit, iar cand a devenit transparenta, adaugam ardeii si morcovul. Cand s-au calit un pic, adaugam sos de tomate 150 gr. Invartim. Dupa 4 sau 5 minute adaugam (fiecare cat doreste dupa gust ) patrunjelul, mararul, oregano, eu folosesc si un pic de cimbru. Se inlatura tigaia, lasam sa se raceasca, dupa care adaugam carnea tocata si o amestecam bine. Oparim varza daca e proaspata sau, daca e murata, o punem un pic la desarat. Scotem frunzele . Ardeilor le taiem un capacel cu tot cu codita, daca au, si scoatem semintele. Incepem a inveli sarmalutele si umplem ardeii . Pregatim o cratita de 5 sau 6 kg, asezam pe fund cotoarele de varza si asezam sarmalutele cu ardeii, punem apa pana trece de ele,deasupra inca un pic de sos de tomate, acoperim cu frunze si lasam la fiert la foc mic. Se servesc cu smantana sau cum vrea fiecare. POFTA MARE !!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii